New Sity

De New Sity collectie brengt een eigentijdse, moderne uitstraling gecombineerd met een hoge kwaliteit en een zeer goed zitcomfort. New Sity staat garant voor een collectie zitmeubelen van Nederlands vakmanschap. De hoogwaardige materialen die worden gebruikt zijn bepalend voor een jarenlang zitplezier. Zo wordt de romp vervaardigd van geselecteerd beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal. Alle verbindingen worden gelijmd, geschroefd en geschoten, waardoor de beste constructie kan worden gegarandeerd.

Een goede vering en vulling van de zitkussens is tevens van essentieel belang voor een optimaal zitcomfort. Voor de vering wordt gebruik gemaakt van stalen nosag onderveren en elastische banden. Uniek is overigens het gebruik van Pantera- en koudschuim producten. Hierdoor wordt de kwaliteit, duurzaamheid en het optimale zitcomfort jarenlang gegarandeerd.

Wat de bekleding van uw zitmeubel betreft heeft u de keuze uit een ruime collectie lederkwaliteiten en vele meubelstoffen uit de collectie van weverij de Ploeg. Onze mensen zorgen ervoor dat uw meubel met de grootste zorgvuldigheid wordt vervaardigd.

Alle zitmeubelen van Nederlands fabricaat kunnen gemaakt worden naar uw maat en smaak. Op de website van New Sity vindt u alle New Sity modellen. Klik hier om naar de website van New Sity te gaan. Onderstaande afbeelding geeft u een impressie van de meubelen van New Sity.

NEWSITY 3D TOOL.